تک بانوی بلوچ



حلوا مَدر

نام خوراکی: حلوامَدر

نوع خوراکی: شیرینی

مواد اولیه: – خرما مضافتی – کره ی محلی (نیمک) – ذرت خرد شده

دستور تهیه: کره ی محلی را ذوب کرده و تفاله آن را در ظرفی گذاشته و ذرت خرد شده به آن اضافه می کنند و سپس خرما را اضافه نموده و مخلوط می کنند.

مناسبت مصرف: در فصل بهار که کره ی محلی زیاد می باشد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نويسنده: بلوچ بانو | تاريخ: پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:حلوامَدر,خرما,مضافتی,کره محلی,ذرت,فصل بهار,شیرینی بلوچی, | موضوع: <-PostCategory-> |